beats by dre cheap

ZAHTJEVATI DOGAĐAJE SVOJEG ŽIVOTA

Gospođa Sara mi je jednom spomenula neku svoju prijateljicu Floridu, za koju kaže da je tražila i stvarala događaje u svojem životu i to po nekoliko puta ispočetka. Sa 16 godina prvi put se je popela na binu i zapjevala, u dvadesetoj je započela karijeru pisca kratkih priča. Nakon udaje preselila se je u drugo mjesto, bavila djecom i pisala za kazališne predstave. U pedesetoj je postala psiholog. A u 84 godini je napisala knjigu svakodnevne meditacije za starije ljude.

Florida kaže da trebamo pozvati događaje u svoj život, da na taj način stvaramo sami sebe. Stvarajući sebe, i čineći to što smo željeli (iako to može potrajati neko vrijeme), Florida kaže da na taj način postajemo „žestoki prema stvarnosti“.

 

Nisam to baš najbolje razumjela, ali gospođa Sara kaže da to znači da ti život može neke stvari oduzeti (posao, mladost, zdravlje, prijatelja…), ali to je sve. Nitko nam ne može uzeti duh, niti naše Autentično ja.

 

Možemo guliti, čistiti slojeve, kao dobri arheolozi, i jedinstvena prilika, snažna će nam se pojaviti, objaviti. Mogu pronaći i ponovo dozvati sve one kvalitete. Žestoko.

 

Pokušajmo zadržati taj njezin žestoki duh, dok stvaramo onih naših devet kuverti koje već pripremate… napunite ih mislima, bilješkama, fotkama, crtežima…

 

OLEANDAR
http://noeli.blogger.ba
16/10/2011 20:41